Jeg er i gang med at eksperimentere lidt at lave appelsinkage. Lige nu er landet på den følgende opskrift, men jeg vil gerne nå frem til en udgave med mindre fedtstof -det bliver måske næste gang... Og så skal jeg også have udviklet på en lækker glasur til!
3 æg
175 g smeltet smør eller margarine
1½ dl appelsinsaft evt. inkl lidt grand marnier
2½ dl sukker
2 tsk vanillesukker
3½ dl mel
3 tsk bagepulver
evt 100 g hakket chokolade
evt reven appelsinskal, hvis appelsinerne er økologiske
De tørre og våde ingredienser blandes hver for sig. De mikses let sammen, kun så dejen lige præcis hænger sammen -der må gerne være klumper i dejen. Vend evt hakket chokolade og appelsinskal i.
Put dejen i en springform.
Bages v 175gr C i 50 min
3 æg
175 g smeltet smør eller margarine
1½ dl appelsinsaft evt. inkl lidt grand marnier
2½ dl sukker
2 tsk vanillesukker
3½ dl mel
3 tsk bagepulver
evt 100 g hakket chokolade
evt reven appelsinskal, hvis appelsinerne er økologiske
De tørre og våde ingredienser blandes hver for sig. De mikses let sammen, kun så dejen lige præcis hænger sammen -der må gerne være klumper i dejen. Vend evt hakket chokolade og appelsinskal i.
Put dejen i en springform.
Bages v 175gr C i 50 min
Kommentarer