For 14 dage siden gik min løn ikke ind på kontoen, som den burde. Det var lidt af enstreg i regningen, eftersom jeg allerede havde shoppet for de penge, der altså ikke kom. Resultatet var et overtræk af kassekreditten på knap 600 kr og 15,50 kr i pungen. Og for at holde mig nogenlunde gode venner med banken bestemte jeg mig for at prøve at klare mig for de 15,50 kr, indtil jeg fik løn igen 14 dage senere.
Nu havde jeg heldigvis et køleskab og en fryser, der var godt fyldt op, ellers ville jeg aldrig have kastet mig ud i projektet. Oven i det stod den også på familieweekend, den første weekend, så der var gratis og god mad. Det største problem på forhånd i projektet ville blive mælk. Jeg kan godt lide at få mælk til min morgenmad, og med 15,50 kr så ville det lige akurat kunne dække to ugers mælkeforbrug -altså kunne jeg ikke købe andre ting.
Og hvordan gik det så? Det gik fint den første uge. Og jeg fandt mange gode ting i fryseren. Højdepunktet var den dag, hvor aftensmaden blev hjortemedaljon, jordskokker i ovn og whiskysovs -jeg mener så kan man jo ikke rigtig tillade sig at klage.
Uge to blev dog noget sværere at komme igennem. Specielt blev morgenmad og frokost lidt af en prøvelse, efterhånden som det svandt i havregryn og rugbrød. Samtidig løb jeg også tør for frisk frugt og grønt, og så er det man finder ud af, hvor afhængig man egentlig er af de gode og sunde ting. De sidste mange dage af projektet havde jeg en helt enorm lyst til salat, en sandwich og et æble, og det var også lige præcis, hvad menuen stod på i går, da jeg endelig fik min løn.
Til gengæld viste det sig at være forholdsvis let at undgå slik, chips og den slags. Selv om lysten selvfølgelig meldte sig, så var det ikke så svært at affinde sig med, at det havde jeg bare ikke råd til. Det burde man prøve at holde fast i. Det er så nok også det mest positive, der kom ud af projektet. At jeg fandt ud af, at jeg er ikke er så afhængig af slik, som jeg er affrisk frugt, salat og grøntsager. Og at jeg kunne gennemføre uden at falde i.
Nu havde jeg heldigvis et køleskab og en fryser, der var godt fyldt op, ellers ville jeg aldrig have kastet mig ud i projektet. Oven i det stod den også på familieweekend, den første weekend, så der var gratis og god mad. Det største problem på forhånd i projektet ville blive mælk. Jeg kan godt lide at få mælk til min morgenmad, og med 15,50 kr så ville det lige akurat kunne dække to ugers mælkeforbrug -altså kunne jeg ikke købe andre ting.
Og hvordan gik det så? Det gik fint den første uge. Og jeg fandt mange gode ting i fryseren. Højdepunktet var den dag, hvor aftensmaden blev hjortemedaljon, jordskokker i ovn og whiskysovs -jeg mener så kan man jo ikke rigtig tillade sig at klage.
Uge to blev dog noget sværere at komme igennem. Specielt blev morgenmad og frokost lidt af en prøvelse, efterhånden som det svandt i havregryn og rugbrød. Samtidig løb jeg også tør for frisk frugt og grønt, og så er det man finder ud af, hvor afhængig man egentlig er af de gode og sunde ting. De sidste mange dage af projektet havde jeg en helt enorm lyst til salat, en sandwich og et æble, og det var også lige præcis, hvad menuen stod på i går, da jeg endelig fik min løn.
Til gengæld viste det sig at være forholdsvis let at undgå slik, chips og den slags. Selv om lysten selvfølgelig meldte sig, så var det ikke så svært at affinde sig med, at det havde jeg bare ikke råd til. Det burde man prøve at holde fast i. Det er så nok også det mest positive, der kom ud af projektet. At jeg fandt ud af, at jeg er ikke er så afhængig af slik, som jeg er affrisk frugt, salat og grøntsager. Og at jeg kunne gennemføre uden at falde i.
Kommentarer